Haberler Z

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Aroma’dan Türkiye’de Bir İlk: Çevreye ve Doğaya Duyarlı Karton Ambalajda Doğal Kaynak Suyu

Aroma’dan Türkiye’de Bir İlk: Çevreye ve Doğaya Duyarlı Karton Ambalajda Doğal Kaynak Suyu

Haberler Z Haberler Z -
0

Aroma, tüketicilerini yenilikçi ürünlerle buluşturma sözünü Aroma Ömer Duruk Doğal Kaynak Suyu ile sürdürüyor. Türkiye’de bir ilki daha gerçekleştiren Aroma, Uludağ’ın Zirvesi’nden gelen 8.15’lik pH değeri ve zengin mineral içeriği ile Aroma Ömer Duruk Doğal Kaynak Suyu’nu doğada yenilenebilir kaynaklardan elde edilen 330 ml’lik pratik karton kutu ambalajlarda sunuyor. Böylelikle su, ilk kez çevreye ve doğaya duyarlı karton ambalajda tüketiciye ulaşmış oluyor.

Hem Tüketiciler, Hem de Doğa İçin İyi Bir Seçenek

8.15 pH alkali oranı, içerdiği mineraller, zengin kalsiyum, magnezyum ve düşük sodyum değeri ile tüketiciler için iyi seçim olan Aroma Ömer Duruk Doğal Kaynak Suyu, karton ambalajıyla doğayı korumak için de iyi bir seçim oluyor. Geri dönüştürülebilir malzemeden üretilen Aroma Ömer Duruk Doğal Kaynak Suyu’nun yeni ambalajı FSC® (Orman Yönetim Konseyi) sertifikasına sahip iyi yönetilen ormanlardan ve diğer kontrollü kaynaklardan elde edilen kartondan üretiliyor, düşük karbon ayak izine sahip olmasıyla da biliniyor.

Uludağ’ın Zirvesinden Tüketiciye

Uludağ’ın zirvesinden gelen Aroma Ömer Duruk Doğal Kaynak Suyu, içerdiği mineraller, kalsiyum, magnezyum ve oksijen ile hücrelerin daha çabuk yenilenmesine, vücuttan toksinlerin atılmasına ve ödem oluşmasını engellemeye yardımcı oluyor, bağışıklık sistemini destekliyor, sindirim sisteminin sağlıklı çalışmasına katkıda bulunuyor, düşük sodyum seviyesi ile kalp ve damar sağlığını da koruyor. Aroma Ömer Duruk Doğal Kaynak Suyu, sahip olduğu yüksek pH değeri ile oksijeni daha fazla tutuyor. Oksijeni yüksek sular; bağışıklık fonksiyonlarını güçlendirmesi, stres, huzursuzluk ve gerginlik gibi etmenleri en aza indirgemesi, yorgunluk hissini azaltması ve konsantrasyonu artırmaya yardımcı olmasıyla biliniyor.

Türkiye’de bir ilk olan karton ambalajlarda tüketiciye sunulan Aroma Ömer Duruk Doğal Kaynak Suyu ile ilgili bilgi veren Aroma Yönetim Kurulu Başkan Vekili Mahmut Atom Duruk; “1968 yılından bu yana sektöre ve tüketicilerimize birçok ilki sunduk. Sektörü yeni bir kategori ile tanıştırarak başladığımız 2020 yılını, tüketicilerimize farklılaştırılmış ürünler sunarak devam ettiriyoruz. Uludağ’ın zirvesinden taşıdığımız Aroma Ömer Duruk Doğal Kaynak suyu da, pH 8.15’lik alkali değerinin yanı sıra, Türkiye’de bir ilk olarak karton ambalajda sunulmasıyla Aroma’nın yenilikçi yüzüne güzel bir örnek teşkil ediyor. 2020 yılı sona ermeden tüketicilerimizi, yüksek pH değerine sahip alkali özellikteki doğal kaynak suyumuzun katma değer sağladığı yepyeni ürünlerle tanıştıracağız” dedi.

Karton ambalajda sunulan Aroma Ömer Duruk Doğal Kaynak Suyu’nun şimdiden uluslararası başarılara imza atmaya başladığını da sözlerine ekleyen Mahmut Atom Duruk “Global Water Intelligence tarafından düzenlenen, su endüstrisinde farklı kategorilerdeki en başarılı, potansiyeli en yüksek, en yenilikçi ürünlerin ödüllendirildiği Global Water Awards yarışmasında finale kalan ürünler arasında yer alarak, yenilikçi bakış açımızı bir kez daha kanıtlamış olduk” dedi.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir