Haberler Z

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Arıkan Global İnşaat Firması

Arıkan Global İnşaat Firması

Haberler Z Haberler Z -
0

İlk hedefi kaliteli projeler yapmak olan Arıkan Global, yaklaşık olarak 12 yıldır inşaat sektöründe kesintisiz bir şekilde hizmet vermektedir. İnsan odaklı olarak çalışmalarını sürdüren firma ülkemizin çeşitli bölgelerinde pek çok başarılı çalışmaya da imzasını attı. Bu bağlamda firma müşterilerine en verimli sonuçları sunmak gayretiyle birlikte ülke dışına da açılmayı hedefliyor.

Firma, 2012 yılından günümüze kadar geçen sürede 24 tane projeyi başarılı bir şekilde teslim etmiştir. Arıkan Global kurucusu Saim Arıkan “Hedefimiz; Ülkemizi, Dünya’nın her yerinde başarılı projelere imza atarak gururla temsil etmektir” sözleriyle de firmanın inşaat sektöründeki planlamalarını ortaya koyuyor. Şirketin alt ve üst yapı çalışmaları, yol ve peyzaj projeleri hakkında daha detaylı bilgi almak isteyenler için sitenin web adresi birinci kaynaktır.

Firma İletişim Adresleri

Arıkan Global, müşteri odaklı bir çalışma gerçekleştiren firma olduğu için çalışmalarının her anında iyi bir iletişim kurmak ister. Proje planlamalarından çalışmaların bitiş aşamasına kadar olan süreçte müşteriler ile irtibat kurmak fazlasıyla önemlidir. Böylece eksiksiz ve profesyonel bir şekilde talep edilen projeler tamamlanır. Firmanın web adresi üzerinden çeşitli iletişim kaynaklarına ulaşılabiliyor. Bu sayede firma çalışanları ile fiyatlandırma ve projeler konusunda daha detaylı bilgilendirmeler sağlanıyor. İnşaat firmasının diğer projelerini görmek isteyenler de yine bu web adresini tercih edebilirler. Firmanın internet sitesi https://arikanglobal.com.tr/ olarak belirtilmektedir.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir