Haberler Z

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. 3D Baskı Teknolojisiyle Kendi Ürününü Kendin Yap

3D Baskı Teknolojisiyle Kendi Ürününü Kendin Yap

Haberler Z Haberler Z -
0

Günümüzde kendi ürününü kendisi yapmak isteyenler için 3d baskı teknolojileri tasarlanıyor. Bu tasarılarda bilgisayara yüklemiş olduğunuz bir dosyayı 3d baskılı yazıcıda nesnel hale getirebilirsiniz. Fiziki olarak elinize alacağınız, oyun oynayacağınız ve hatta bir eşya olarak kullanabileceğiniz bu nesneler üç boyutlu yazıcılardan alınabiliyor. Tabii bunun için farklı materyaller ve hammaddeler gerekiyor. Ahşap macunu, zımpara ve akrilik içeriği taşıyan materyallere ihtiyaç duyacağınız bu sistemle kendinize özel objeler oluşturabilirsiniz.

3D Baskı Tekniğiyle Nesneler Oluşturma

3D baskı tekniği ile biblolar, oyuncaklar, küçük ev aletleri ve farklı tasarımlarla nesneler oluşturabilirsiniz. Hazırlamış olduğunuz ve zihninizden geçen herhangi bir emtiayı bilgisayar ortamında çizerek, 3 boyutlu yazıcıdan çıktısını nesnel olarak alabilirsiniz. Bu tarz bir hizmete ihtiyaç duyuyorsanız 3d baskı İstanbul alanında hizmet sunan Fibilo sitesine ulaşabilirsiniz. Özel sunum ve projeleriniz, tasarımlarınızı maket ve prototip olarak ortaya çıkarabilirsiniz. Site modelinizi online ortamdan göndererek nesne olarak almanızı sağlıyor. Siteye ulaşarak dilediğiniz ürünü 3 boyutlu yazıcı veya tarayıcıdan çıkarabilirsiniz.

3D Baskı Teknolojisinde Özel Tasarımlar

3 boyutlu baskı teknolojisini kullanarak piyasada az bulunan ürünlerin tasarımlarını ortaya çıkarabilirsiniz. Nesnelerinizin ilgi görmesi ve size özel olması için yabancı kaynaklardan da destek alabilirsiniz. Fibilo sitesinde ürününüzü destekleyen ve ortaya çıkarılmasını sağlayan en özel 3d yazıcı ve tarayıcılar kullanılıyor. Siteden en kaliteli hizmeti alabilirsiniz.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir