Haberler Z

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Eskişehir’de Lazer Kesim Makinası Nereden Alınır?

Eskişehir’de Lazer Kesim Makinası Nereden Alınır?

Haberler Z Haberler Z -
0

Birçok kullanım kolaylığı sağlayan  ürün müşterilerin tam performans almasını sağlar. İstenilen kolay kullanımı ile lazer  kesim makineleri, imalathanelerde en çok kullanılan makinadır. Birçok alanda kendini bulan ürün imalathanelerde sac bükümünde kesim işlemi için kullanılır. İstenilen sonucu çok kısa bir sürede veren makina oldukça kullanım kolaylığı sağlar. Eskişehir lazer makinaları da en çok tercih edilenler arasındadır. İnokslazer firması ise çıkardığı ürünlerle oldukça beğeni almaya devam eder.

Lazer Kesim Makinasının Özellikleri Nelerdir?

Lazer kesim makinaları enerji düzeylerine göre düşük ve yüksek olarak sınıflandırılmıştır. Lazerin etki alanı ise doku simülasyonudur. Duyusal sinir ucu hissiyatı ile kastaki spazmı azaltıp vazodilatasyon oluşumunu sağlar. Belli bir dalga boyu ve frekans algısı ile çalışır. Lazer kesim makinasının özellikleri ise belirtildiği gibidir. Lazer kesim makinası beş ana bölümden oluşur. Lazer kaynağı, makine gövdesi, hareketli motor, kontrol kartı, Soğutma, güç kartı ve vakum motoru bu ana bölmeler arasındadır.

Lazer Kesim Makinaları Hangi Ürünlerde Kullanılır?

Önemli bir sanayi makinası olan lazer kesim ve Eskişehir kaynak en çok kesim alanları arasında, kumaş, ahşap, pleksi ve deri ürünlerinde kesim yapılabilir. Lazer kesim makinaları iki şekilde bulunur; tüplü ya da cam tüplüdür. Abkant büküm makinası kadar önemli ve oldukça geniş alanı vardır. Merak edilen ürünler için İnokslazer sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir