Haberler Z

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Dört Tekerlek Üzerinde Ev Olurmu?

Dört Tekerlek Üzerinde Ev Olurmu?

Haberler Z Haberler Z -
0

Genel anlamda tiny house 10 metre² ile 30 metre² arasında tekerlekli ya da sabit olarak planlanan konutlara verilen isimdir. Tiny house bu harekete katılan insanlar için, bir konuttan daha fazlasını hissettirir ve yaşam biçimi olarak kabul edilmektedir. Küçük fakat daha kullanışlı alanlar yaratması nedeniyle, avantajlar sağlayan bu evler tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de ilgi görmeye başlamıştır.

Başlangıcı küresel ekonomik kriz dönemlerine dayanan bu ev modelleri, gelişerek büyük bir sektör halini almıştır. Farklı bir yaşam tarzı arayanların tercihleri arasında olan bu akım tiny house Türkiye olarak ülkemizde de yaygınlaşmaya başlamıştır. Tercihinize uygun bu evleri kolaylıkla satın alıp ya da kiralayarak, imarlı ya da imarsız arsalarda veya bahçelerde kullanmaya başlayabilirsiniz. Yapı ve şekil modellerine Gor Gor House sitesinden ulaşabilirsiniz.

Depremde Eviniz Yıkılmasın

Hem ekonomik hem çevreci özellikleri sayesinde ülkemiz şartları için geçerli deprem ve benzeri doğal felaketlere karşı da önlemlerinizi almış olursunuz. Bu evlerde küçük olmasına karşı, normal ev şartlarındaki ihtiyaçlarınızın tamamını bulabilmekte ve ekonomik yapı içerisinde bir kaç eşya ile sürdürülebilir bir düzen kurabilmektesiniz. Bu evlerin enerji ihtiyaçları, güneş panelleri ile su ihtiyaçları su depolarıyla giderilmektedir.

Bu evler tekerlekli ya da sabit olarak inşa edilebilir. Tekerlekli modelleri istenilen zaman ve süreçte bir yerden bir yere götürülerek farklı yer ve alanlarda ikamet etmenizi sağlar. Yazlık ev ya da kışlık ev modundan çıkıp, kurmuş olduğunuz düzeni arzu ettiğiniz bir yerden bir yere taşıyabilirsiniz. Büyük şehirlerin kalabalık ortamlarından uzaklaşıp çevre dostu ve temiz hava içerisinde hayatınızı idame ettirebileceğiniz alanları Gor Gor House sitesinden alacağınız hizmet sayesinde oluşturulabilirsiniz.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir