Haberler Z

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Konya çene cerrahisi

Konya çene cerrahisi

Haberler Z Haberler Z -
0

Çene cerrahisi ağız ve diş sağlığı alanında uzmanlık gerektiren bir ana daldır. Çene cerrahisi alanında uygulamalar yapabilmek için diş hekimliğinden mezun olmak yeterli değildir. Diş hekimliğinden mezun olduktan sonra cerrahi anabilim dalında uzmanlık gerektirmektedir.

Konya çene cerrahisi alanında profesyonel ve sağlıklı hizmetler için Konya Dentova Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi ile iletişime geçebilirsiniz. Çene cerrahisi alanında çene eklem rahatsızlıkları için çözüm ve tedaviler sunulmaktadır. Eğer çene kemiklerinizde bir düzensizlik varsa ve bu düzensizlik çiğneme, ısırma, yutma zorluğu gibi sorunlara neden oluyorsa bu tedavilerin çene cerrahisi tarafından yapılması gerekmektedir. Bu bölgede oluşacak her tür yaralanama ve deformasyonlar için özel tedavi yöntemleri kullanılmaktadır.

Konya uygun fiyatlı kanal tedavi uygulamaları

En sık yapılan diş tedavilerinin başında kanal tedavisi gelmektedir. Hastalıklı olan dişin yeniden canlanması ve işlevini görebilmesi için kanal tedavisi uygulanmaktadır.   Konya kanal tedavisi için Konya Dentova Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinden randevu alabilirsiniz. Uzman hekimler tarafından steril ve hijyenik ortamlarda yapılan kanal tedavileri ile hasta olan dişlerinizi yeniden kazanabilirsiniz. Bunun için en uygun fiyatlarla profesyonel bir tedavi hizmeti alabilirsiniz.

Konya implant hizmetleri için uzman hekimlerle birlikte en kaliteli malzemelerin kullanıldığı uygulamalar Dentova’da yapılmaktadır. Farklı markaların implantlarından seçimler yapabilirsiniz. Ve bütçenize en uygun olan implant tedavisi ile ağız sağlığınıza kavuşabilirsiniz.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir