Haberler Z

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Siber Güvenlik Nedir

Siber Güvenlik Nedir

Haberler Z Haberler Z -
0

Sanal alışveriş, sanal iletişim hatta sanal eğitim. Günümüzde internet üzerinden sürdüremediğiniz herhangi bir ihtiyaç kalmadı diyebiliriz.

Her işimizi hatta paramızın kontrolünü, transferini dahi internet üzerinden yaparken en önemli soruyla karşılaşıyoruz “peki sanal alışveriş güvenli mi?

Evet, internet alışverişlerimizin güvenliği artık Ticaret Bakanlığı tarafından “Güvenli e-ticaret sertifikası” ile daha güvenli hale geldi. Web sitesi yaptırma e-ticaret için yeterli değil artık.

Web siteniz yapılırken güvenli e-ticaret sertifikası alabilecek niteliklere sahip olmalı.

Softinova Web tasarım ile çalıştığınızda, sertifika almak sizin için zor olmayacak.

Kaliteli bir web tasarım yanında İnternet sitenizin güvenliği için orta seviye güvenlik hizmetini ücretsiz sağlıyor.  E-ticaret siteleri gibi ekstra güvenlik hizmetine ihtiyaç duyan kullanıcılar için de özel çözümler sunuyorlar.

Nasıl Güvenli  E-Ticaret Sitesi Olduğunu Anlarım

E-ticaret yapan bir sitenin GÜVEN DAMGASI denilen e-ticaret güvenlik sertifikasına sahip olması gerekir.

Güven Damgası olan siteler öncelikle başvuru yaptıkları sırada “güvenlik testi” işlemi yaptırır ve TOBB ‘a yatırdıkları harç ücretiyle birlikte güven damgası alabilmek için uygun olup olmadıklarına bakılır.

Bu damga “güvenli ticaret” anlamına gelir ve ürünlerle herhangi bir ilgisi yoktur. Site içinde güvenle alışveriş yapılabileceği anlamına gelmektedir.

Softinova aracılığı ile edinmiş olduğunuz web siteleriniz yüksek korumalı güvenlik duvarlarına sahiptir. Her tür siber zorlama ve sonucunda yaşanan tüm aksilikleri için sizlere 7/24 destek verilmektedir.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir