Haberler Z

Haberler Z Haberler Z -
0

Counter Strike ile Eğlenceli Zaman Geçirme

Bilgisayar oyunları içerisinde dünyada milyonlarca insanın tercih ettiği oyunlardan biri olan Counter Strike; gelişmiş grafik seçenekleri, oyun stratejileri ve seslendirmesiyle oyun oynarken gerçeklik algısı ile bütünleşen bir oyun olarak bilgisayar oyunları içerisinde yer almıştır.

2000 yılında Half-Life modu ile ortaya çıkmış, daha sonra oyunun değişik versiyonları geliştirilerek ve farklı hikâyelerle oyun severlerin kullanımına sunulmuştur. Cs 1.6 versiyonu, en çok tercih edilen sürümlerinden olup tek oyunculu ve çok oyunculu olmak üzere oyun oynanmaya uygun olarak geliştirilmiştir. Virüs programları ile denetlenmiş cs versiyonları için Cs Yıldızı web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Counter Strike Oyununda Temel Stratejiler

Oyunun hikâyesi, terörist ve terörle mücadele ekibi olmak üzere oluşturulan takımların kazandıkları başarılara göre elde edilen parayla silah satın alınarak kurgulanmış bir oyun serisidir. Oyun oynarken elde edilen para esas alınarak ekonomi sisteminin benimsenerek oynandığından, oyunda ekonomik gelir elde etmek için iyi bir savaş stratejisi benimsenmelidir.

Oyunu zevkle ve geliştirilen stratejiye göre ilgi çekici hale getirebilmek için karşı takımın üyeleri, hızlı bir şekilde öldürülmeli ve oyuncuların eşyaları alınarak para toplanmalıdır. Cs 1.6 indir full versiyonunu ve oyun severler için yüksek kalitede grafiklerle desteklenen ve eğlenceli bir oyun serüvenine katılmak için, half life indir versiyonunu da indirerek bilgisayarınıza kurabilirsiniz. Cs Yıldızı sitesinde Counter Strike oyununun birçok versiyonuna ulaşabilirsiniz.

 

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir