Haberler Z

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Yavru kangal köpeği

Yavru kangal köpeği

Haberler Z Haberler Z -
0

Yavru kangal köpeği hakkında merak ettikleriniz varsa ve onlar hakkında detaylı olarak bilgi edinmek istiyorsanız Kangal Hayvancılık sitesine giriş yapabilirsiniz. Sadece kangal köpek ırkına ait olan bu sayfada birçok önemli bilgi sizlere sunulmaktadır.

Kangal yavrusu görmek ve onların tüm özelliklerini birebir olarak yetiştiricisinden almak için Sivas Kangal ilçesinde yer alan adreslerine ulaşabilirsiniz. Bu çiftlikte hem saf kangal köpeklerini görebilir hem de eğitimleri, ırkları, genel özellikleri hakkında bilgi alabilirsiniz.

Kangal köpeğine karşı bir ilgiliniz varsa onları yavru olarak sahiplenmek ve bekçilik yapacağı alanda kendi kurallarınıza göre eğitmek çok daha doğru bir adım olacaktır.

Kangal Köpeği Özellikleri

Kangal köpeği ülkemizde yetiştirilen bir köpek ırkıdır. Savaşlarda ve göçlerde ön saflarda yer alan bu köpekler bugün sürüler için en ideal bekçi köpekleridir.

Kangal köpeği fizikse yapısı oldukça farklıdır. Biraz özeliklerini biliyorsanız onları her gördüğünüz yerde tanıyabilirsiniz. Erkek kangallar dişilere göre daha yapılıdır. Ortalama olarak 70-80 cm arasında boyları olan kangallar 50-60 kilogram ağırlığında değişmektedir. Eğer özel bakım ile büyütülmüş kangallar varsa 100 cm boyunda ve 100 kiloya kadar çıkabilmektedir.

Kangal köpeği ürkütücü yapısına karşılık aslında oldukça duygusal bir hayvandır. Sahibine olan muhteşem bağlılığı ve sadakati görülmeye değerdir. Çocuklar onların en iyi dostlarıdır. Çocuklarla birlikteyken tam bir oyun köpeği olabilmektedirler. Aynı zamanda kıskanç yapıları ile bilinmektedir.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir