Haberler Z

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Geçici Kenar Ne İşe Yarar?

Geçici Kenar Ne İşe Yarar?

Haberler Z Haberler Z -
0

İnşaat sektöründe yapılarda kullanılan çalışanların ve diğer çeşitli malzemelerin düşmesini engellemek için kullanılan geçici kenar koruma düzenekleri, ayrıca yerleşim alanları içerisindeki inşaatlarda da çevreden geçen yayaların can güvenliğini sağlayabilmektedir. Geçici kenar korumaları şantiye alanının belirlenmesinde de kullanılır. Bu alanlar içerisinde inşaatlardan düşen malzemeler, atıklar ya da buna benzer her türlü elementin hasar vermesini ya da zayiata uğraması engellenebilir.  Bu ürünler belirli TSE standartlarına ve belge kapsamlarına dahildirler. Kaygun Metal sitesinden bu belge ve standart bilgilerine ulaşabilirsiniz.

Güvenlik Bariyeri Çeşitleri Nelerdir?

İnşaat sektöründe ve buna benzer alanlar dışında güvenlik açısından alanların oluşturulması ve giriş çıkışların kontrol altında tutulması için güvenlik bariyeri sistemleri kullanılmaktadır. Sitelerin park alanlarına girişte, inşaat çevre alanlarına giriş ve çıkışta, otopark giriş ve çıkışlarında, ya da okul bahçelerine giriş ve çıkışlar da güvenlik bariyeri kullanılabilmektedir. Bariyer sistemleri genellikle otomobillerin kontrolsüz olarak giriş ve çıkışlarını engellemek ve bu alanlarda kontrol sağlanabilmesi için kullanılır. Bu sistemleri kollu bariyer, mantar bariyer, road blocker gibi çeşitleri ayırabiliriz.

Panel Çit Neden Kullanılır?

Gelişen dünya içerisinde güvenlik endişelerinin giderilebilmesi ve kontrol alanlarında sağlıklı çalışmaların devam ettirilmesi için önleyici sistemler arasında da güvenlik bariyeri gösterilebilmektedir. Bununla birlikte sınır alanlarının belirlenebilmesi için panel çitler kullanılmaktadır. Panel çit yapısal özellikleri ve tüketicinin isteğine göre dekoratif olarak üretilmekte ve çevre görselliğini de bozmamaktadır. Panel çit sayesinde insanların elini kolunu sallayarak bahçenizde ya da iş yerinize ya da sınırlı alanlarımıza girmesi engellenir. Kaygun Metal sitesi güvenlik sistemlerinden ihtiyacınıza uygun olanları satın alabileceğiniz bir platformdur.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir