Haberler Z

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. İlaçlama Pompası Ne İşe Yarar?

İlaçlama Pompası Ne İşe Yarar?

Haberler Z Haberler Z -
0

Meyve ve sebze bahçelerimizi, çiçeklerimizi ya da son yıllarda oluşan virüslere karşı dezenfektan işlemlerimizi yapabilmek amacıyla alacağımız ilaçlama pompası kalitesi açısından çok büyük önem taşımaktadır. İlaçlama yapacağınız alan ya da dezenfektan uygulayacağınız bölgenin büyüklüğü ya da metrekaresi ürün seçiminde tercihinizi etkileyecek önemli faktörlerdendir. İlaçlama pompası mekanik, benzinli motorlu, akülü olarak üç değişik basınç sağlayıcı yöntem ile imal edilebilmektedir.

Dezenfektan makinesi olarak da adlandırabileceğiniz ilaçlama makinesi çalışma düzenekleri içerisinde mekanik pompalı ilaçlama, yan ve üst gibi yerlerden yapılan pompa ile haznede hava basıncı oluşturulur. Kol ucundan sıkmak suretiyle belirli bir mesafeye kadar püskürtülerek işlem gerçekleştirilir. Benzin motorlu ilaçlama pompalarında ise mesafe mekaniğe göre daha uzun olarak çıkartılabilir. Her kullanımdan sonra İlaçlama Pompası sitesi ürünlerin temizlenip ve kurutulması için açık bırakılmasını öneriyor.

İlaçlama Pompaları Kapasiteleri

İlaçlama pompalarında maksimum dolum kapasiteleri açılmamalı ve kullanacağımız kadar ilaç konulacağı unutulmamalıdır. İlaçlama sırasında sağlığınızı koruma altında tutmayı unutmayınız. İlaçlama pompaları elde ya da sırtta taşınabilecek şekilde imal edilirler. Bunun yanında ilaçlama pompa tercihlerinde kullanılacak alanın büyüklüğü alacağınız ilaçlama makinesi depo alım kapasitesini belirler.

İlaçlama pompaları 5,10,25 gibi depolu çeşitleriyle mevcuttur. Bununla birlikte dezenfektan makinesi alırken sizin için en önemli konunun dezenfektan işlemini kaliteyle gerçekleştirmek ve başarılı sonuçlara ulaşmaktır. Dezenfektan makinesi çeşitleri içinde el pompası, omuz askılı ilaçlama pompası, sırt pompası gibi modelleri mevcuttur. İlaçlama Pompaları sitesinden tüm bu çeşitler için hizmet alabilirsiniz.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir