Haberler Z

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Yeni Doğan Bebek Konseptleri

Yeni Doğan Bebek Konseptleri

Haberler Z Haberler Z -
0

Anne ve babalar aylar süren bir bekleyişin sonunda, minik bebeklerine kavuşmanın heyecanını, ömür boyu unutmamak için fotoğraflar çekerek ölümsüzleştirirler. Son yıllarda Şanlıurfa bebek fotoğrafçısı doğum anından itibaren, bebeğin dünyaya gelişi ile ilgili her anı resmeder. Bebek resim çekimlerinde birçok farklı konsept kullanılması tercih edilir. Siyah beyaz ya da renkli baskı ile çeşitli figürler kullanılarak bu fotoğraflar çekilir. Emine Yıldırım Fotoğraf sitesi stüdyosunda yeni doğmuş olan bebeklerle ilgili resim çekimlerinde farklı konseptler kullanmaktadır.

Konseptlerde o kadar çok seçenek var ki, minicik bir güzelliği içine alan harika pozlar yakalanıyor. Birer tasarım harikası olarak bakmaya doyamayacağınız resimler anlarınızı her zaman tazelemeye yetecektir.

En Sevilen Bebek Pozları

Çekimlerde kullanılacak olan pozlar tamamen doğaçlama olarak yapılır. En çok tercih edilen bebek resimlerinden bir tanesi avuç içinde çekilen pozdur. Bunun dışında birçok obje kullanılarak bebeğinizin sevimli hali daha da sevimlileştirilir. Resimler çekilirken aile bireylerin de bu karede olmasına özen gösterilir. Çünkü yıllar sonra bu resimlere baktığınızda ilk günkü heyecanı duymanız istenilir. En çok beğenilen pozlardan bir tanesi anne ve bebek arasındaki uyumun yakalandığı andır.

Bebekler her zaman için saf ve narin bir yapıya sahiptirler. Şanlıurfa doğum fotoğrafçısı, çekimler esnasında onlara hiçbir şekilde rahatsızlık vermeyecek şekilde çok titiz davranır. Siz de bebeğiniz ile ilgili doğum anılarınızı ölümsüzleştirmek istediğiniz de Emine Yıldırım Fotoğraf sitesinden bu konuda destek alabilirsiniz.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir