Haberler Z

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Deck ile Ahşap Zemin Uygulaması

Deck ile Ahşap Zemin Uygulaması

Haberler Z Haberler Z -
0

Deck, genelde dış mekanlarda kullanılan ahşap ze in uygulamalarının tümüne verilen isimdir. Zemine ahşap ağaçların ya da ağaç görünümündeki malzemelerin tercih edilmesi önemlidir. Deck uygulaması yapılırken dış ortama uygunluk sağlayacak sert yapıdaki ağaçların tercih edilmesi daha doğru olacaktır. Deck pek çok dış mekan tasarımında hatta iç mekan tasarımında da kullanılabilir. Bahçede, havuz diplerinde, binanın dış cephe olarak kenarlarında, yürüyüş yollarında, plaj yolunda, yat ve yalı çevresinde deck tasarımı oldukça İdeal bir tasarımdır.

Deck tasarımının kendi alanında pek çok çeşidi vardır. Uygulandığı ağaç ya da kullanılan ağaç malzemesi deck tasarımını ve kalitesini değiştirir. Teak deck uygulama en kaliteli deck uygulamasıdır. Çünkü uygulamanın yapıldığı ağaç oldukça sert, dış hava koşullarına dayanıklı ve uzun ömürlü olarak kullanılan bir ağaçtır bu nedenle ıslak zemin uygulamasında daha çok teak ağacı tercih edilir. Siz de dilediğiniz kalitede ve istediğiniz modelde deck uygulaması yaptırmak için dekor bahçe firmasını tercih edebilirsiniz.

Deck ile Doğayla Bir Bütün Olun

Evinizin banyosunda ya da dış mekanların pek çok alanında kullanacağınız ahşap deck uygulama kesinlikle sizi doğa ile bir bütün olarak gösterir. Ahşap insana huzur verir siz de tasarımlarınızda ahşap kullanarak zarif ve aynı zamanda dikkat çekici mekanlara sahip olabilirsiniz.

Siz de iroko deck uygulama ve daha fazlası için dekor bahçe firması ile görüşebilir buradan güvenle mekanlarınızın dekorunu yaptırabilirsiniz.

 

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir