Haberler Z

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Duvar Dekorasyonu

Duvar Dekorasyonu

Haberler Z Haberler Z -
0

Dekorasyon çalışmaları bir bütündür. Eğer tam anlamıyla bir dekorasyon yapmak istiyorsanız bunun için gerekli olan tüm enstrümanlar arasında birbirini tamamlayan seçimler yapmalısınız. Duvar dekorasyonu bu enstrümanlar arasında gerekli olan adımlardan birisidir. Yapılan dekorasyonlarda bir bütünlük ve derinlik yakalamak istiyorsanız bunun için duvar dekorasyonunuza özel bir zaman ayırmalı ve en farklı tasarımlarda hazırlanmış olan sanatsal tabloları seçerek bu adımı tamamlamalısınız.

Eğer modern yapıda bir tasarım tercih ediyorsanız sizin için en ideal duvar tabloları 3 boyutlu tablo modelleri olacaktır. Modernliği en güzel şekilde taşıyan bu sanatsal tablolar dekorasyonlarınız için sihir niteliği taşımaktadır. Wall art olarak ta bilinen ve son dönemlerin en gözde duvar tasarımlarından olan 3 boyutlu tablolar en doğru seçimler olacaktır.

3 Boyutlu Kağıt Tablo

3 boyutlu tablo tasarımlarında çok farklı malzemelerle farklı tasarımlar yapılmaktadır. 3 boyutlu kağıt tablo modelleri ise en çok ilgi gören sanatsal ürünler arasında yer almaktadır.

Yedi Kat Sanat merkezi bünyesinde 3 boyutlu kağıt tablo tasarımları ve satışı yapılmaktadır. Adından da anlaşılacağı gibi 7 veya 8 kat kaşıdın işlenmesi ile elde edilen üç boyutlu tablolarda muhteşem bir etki yakalanmıştır. Sizde modern tasarımlarınızı göz alıcı bir bütünlükle sonuçlandırmak istiyorsanız duvarlarınızda 3 boyutlu paper art çalışmalarla dekore edebilirsiniz. Site üzerinden beğenmiş olduğunuz tabloyu online olarak satın alabilirsiniz.

 

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir