Haberler Z

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Eğitim
  4. »
  5. Yurtdışında Eğitim

Yurtdışında Eğitim

Haberler Z Haberler Z -
0

Yurtdışında üniversite okumak isteyen öğrenciler; yurtdışında eğitim alırken aynı zamanda da yabancı dilini geliştirmek isteyen kişilere sunulan birçok alternatif ülke vardır. Bu ülkeler arasında en çok; İngiltere, Amerika, Kanada, Polonya, Ukrayna, İtalya, Malta, Almanya gelmektedir.

 Yurtdışında Eğitim Alacağınız Ülke İngiltere

Kişiler yurtdışında eğitim için gerek akademik alanında gerekse iş dünyasında saygınlık kazanma, kişilerin kendilerini daha ileri düzeyde yetiştirebileceğini düşündükleri ülkeler arasında ilk tercihlerini İngiltere’den yana kullanmaktadırlar. İngiltere’de üniversite okumanın ayrıcalığı ise kişilerin almış olduğu diplomadan sonra daha iyi anlaşılıyor. Manchester’dan Londra’ya, Bournemouth’tan Oxford’a kadar dilini geliştirmek isteyenlerin seçebileceği şehir sayısı fazlalığı bakımından da en çok tercih edilen ülkedir. Çok daha fazla içeriğe Supstranger sayfasına göz atabilirsiniz.

 Yurtdışı Balayı Yerleri: Bali

Yurtdışı balayı yerleri arasında en çok tercih edilen ülkelerin başında Bali gelmektedir. Tanrılar Adası olarak bilinen Bali; Endonezya’nın en popüler adası ve Güneydoğu Asya’nın en gözde yurt dışı balayı mekânlarından biridir. Bali’nin bilinen hikâyesi ise, aslında sırt çantalı gezginlerin bu ada plajlarını keşfetmesiyle başlamaktadır. Gerek konumu ve gerekse uygun fiyatlarıyla Avustralyalı turistleri kendine çeken adanın popülerliği her geçen gün artıyor. Türkiye’de de son yıllarda evli çiftler tarafından oldukça popülerleşen Bali, Maldivler’den sonra ilk akla gelen balayı mekânlarındandır.

30 güne kadar geçerli olan Endonezya vizesini havalimanında alınabilir. Aktarmasız yapılan uçuşlarda Türkiye’den 13 saatlik bir yolculuk gerçekleşir. Balayı yerleri hakkında daha kapsamlı bilgiler için Supstranger sitesine  bakabilirsiniz.

 

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir