Haberler Z

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Teknoloji
  4. »
  5. UZAKTAN ÇALIŞMA PROGRAMLARI

UZAKTAN ÇALIŞMA PROGRAMLARI

Haberler Z Haberler Z -
0

Bugünün Dünyası Zoho Connect, Meeting ve Showtime ile Dönüşüyor!

Vitel Satış Müdürü Serhan Özenç ve Cloudyflex CEO’su Haluk Çavuşoğlu’nun sunumuyla “Uzaktan Çalışma Programları” webinarına katılın, dönüşümün gerisinde kalmayın!

Tarih: 9 Haziran 2020

Saat: 11:00

Webinarımızda sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyarız!

Video Konferans Çağında Dijital Dönüşüm!

Korona Virüs ile mücadele ettiğimiz bu günlerde birçok şirket ve kurumun tercihi olan Zoho uygulamaları, uzaktan çalışma deneyimini her geçen gün güçlendirmeye devam ediyor.

Sadece evden çalışmanın ötesinde, sanal sınıflar, yüksek katılımlı dijital organizasyonlar ve webinarlar için de geliştirilen Zoho çözümleri le binlerce katılımcıyı bir araya getirmek mümkün. Zoho bulutu üzerinde çalışan çözümler, el kaldırma fonksiyonları, katılımcılar için chat alanı, ekran paylaşımı, gerçek zamanlı anketler, test uygulamaları ve sınavlar da dahil olmak üzere birçok interaktif deneyime olanak sağlıyor.

Zoho uygulamaları eğitmenlere ve katılımcılara sunduğu ayrıcalıkların yanı sıra video konferans deneyimi boyunca gerçekleşen tüm aksiyonları sizin için inceliyor, analiz ediyor ve iletişim performansı ile ilgili sonuçları sizinle paylaşıyor.

Zoho Dünyasını Keşfedin!

Video konferans uygulamalarının yükselişi ile toplantı odaları ve konferans salonları gibi platformların dönüştüğü bir dünya hayal etmek artık imkansız değil. Zoho Connect, Meeting ve Showtime uygulamalarıyla beraber doğru aksesuarın da kullanımı ile şirketler arası ya da şirket içi iletişim deneyimini güçlendirebilmek ve gerçek zamanlı iletişim kurabilmek ise oldukça pratik ve kritik.

Fiziksel konferanslar, toplantılar ve eğitim deneyimi çözümlerine oranla video konferansların düşük maliyeti, yüksek kaliteli mobilite ayrıcalıkları ve kullanım kolaylığı ile hayatlarımız değişiyor!

“Uzaktan Çalışma Programları” webinarında görüşmek üzere!

Zoho’nun Connect, Meeting ve Showtime uygulamalarını kullanarak nasıl değer yaratabileceğinizi keşfetmek, uygulamanın özelliklerini incelemek ve merak ettikleriniz hakkında soru sormak için 9 Haziran 2020 tarihinde saat 11:00’de gerçekleştireceğimiz “Uzaktan Çalışma Programları” webinarında sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyarız!

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir