Haberler Z

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. HUDA BEAUTY YENİ LEGIT LASHES ÇİFT TARAFLI MASKARA SADECE SEPHORA’DA!

HUDA BEAUTY YENİ LEGIT LASHES ÇİFT TARAFLI MASKARA SADECE SEPHORA’DA!

Haberler Z Haberler Z -
0
Güzellik tutkunlarının vazgeçilmez markası Huda Beauty’den yeni Legit Lashes çift taraflı maskara, Sephora’nın ilham veren dünyasında sizleri bekliyor.

Huda Kattan’ın ikonik makyaj markası Huda Beauty’nin yeni maskarası Legit Lashes, kozmetik tutkunlarına benzersiz bir deneyim sunuyor. İlhamını Huda Kattan’ın hacimli kirpiklerinden alan ve 2 farklı fırça ile 2 farklı formülü tek bir maskarada buluşturan Legit Lashes çift taraflı maskara, sephora.com.tr’de ve Sephora mağazalarında güzellik tutkunlarının beğenisine sunuluyor.

Legit Lashes çift taraflı maskara, her iki ucu da Huda’nın imzasını taşıyan yenilikçi tasarımı ve eşsiz fonksiyonel yapısı sayesinde tek bir maskarada birden fazla şekillendirme seçeneği sağlıyor. Kirpiklerinizin hacimli, uzun ve mükemmel kıvrımlı bir görünüme ulaşması için yeni favori adayınız olmaya aday.

Modunuza göre kirpiklerinizi şekillendirmeniz artık çok kolay! Legit Lashes maskaranın iç içe geçmiş kıllara sahip olan kavisli fırçası kirpiklerinizin her birini güçlü ve eşit şekilde kavrayıp anında uzunluk ve kıvrım veriyor. Kirpiklerin her bir teline eşit şekilde hacim uygulayan kıvrak maskara fırçasıyla hacim kazandıran Legit Lashes maskara göz alıcı bakışlar elde etmenize imkan sağlıyor.

Huda Beauty’nin ilk ve tek maskarası Legit Lashes maskara ile göz alıcı bakışlar elde etmeye hazır olun!

Fiyat :235 TL

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir