Haberler Z

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Teknoloji
  4. »
  5. Güncelleme Her İşletim Sistemi İçin Önemli Midir?

Güncelleme Her İşletim Sistemi İçin Önemli Midir?

Haberler Z Haberler Z -
0

Teknolojinin gelişmesi ile dünya çapında mobil cihazlarında kullanım sıklığı aynı oranda gelişim göstermiştir. Günümüzde cep telefonuna sahip olmayan kişi yok denecek kadar azdır. Sayıları gittikçe çoğalan bu aygıtları çalıştırabilmek için de işletim sistemleri oluşturulmuştur. Dünya üzerinde en çok kullanılan işletim sistemleri, Android ve iOS olarak karşımıza çıkmaktadır. Bu sistemler her cihazda yenilenebilmekte ve kullanıcılarına daha verimli bir hizmet sunabilmektedir. Güncelleme almayan mobil aygıtlar, yavaşlamaya başlar ve aygıt içerisindeki uygulamalar doğru çalışmamaya başlar. Bu yüzden firma tarafından güncelleme işlemi gerçekleştirildiği anda cihaz bünyesinde yer alan sistemin de güncelleştirilmesi, uygulamalar ve oyunlar açısından oldukça önem taşımaktadır.

Mobil Cihaz İşletim Sistemleri Nasıl Güncellenmelidir?

Dünya üzerinde en çok kullanılan işletim sistemleri olan Android ve IOS, Google ve Apple şirketleri tarafından güncellenerek verimliliği arttırılmaktadır. Android barındıran cihazların güncelleme işlemlerini gerçekleştirebilmek için açık kaynaklı kodlar tarafından gerçekleştirilmektedir. Güncelleme zamanı gelen sistemin kullanıcısına bildirim gönderilmekte ve bildirim üzerinde yer alan uygulama sayfası üzerinden kolayca işlemler tamamlanabilmektedir. IOS tarafında geldiğimiz de ise Apple firması tarafından oluşturulmuş güncelleme sayfasını ziyaret etmeniz gerekmektedir. Sayfada bulunan APK dosyası cihaza indirilerek güncelleme işlemi tamamlanır. Bu sayede nimo-tv apk tarzı yüksek performans özelliği gerektiren uygulamaların verimli bir şekilde çalışması sağlanmaktadır.

Sizlerde en çok sevilen ve gerekli olan uygulama ve oyunlar hakkında detaylı bilgi sahibi olabilmek için Erdroid web sayfamıza giriş yapabilirsiniz.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir