Haberler Z

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Teknoloji
  4. »
  5. Diyetisyen Otomasyon Sistemi

Diyetisyen Otomasyon Sistemi

Haberler Z Haberler Z -
0

Eğer bir diyetisyen olarak kendi özel kliniğinizde danışanlarınıza hizmet veriyorsanız veya birden fazla diyetisyen ile birlikte yine bir klinik aracılığı ile hizmet sunuyorsanız bu işletmelerin düzenli ve profesyonel olarak çalışabilmesi için otomasyon sistemlerine ihtiyacınız olacaktır. Danışan sayısı fazla olan diyet merkezlerinin işlerini eksiksiz bir şekilde yürütebilmesi ve takip edebilmesi için bunu manuel ve kara düzen sistemlerle değil, bu alan için özel olarak hazırlanmış olan salon yönetim sistemi programları ile takip ediyor olması çok önemli ve gerekli bir adımdır.

Otomasyon sistemi ile her türlü işletmenin tüm kayıtları çok düzenli bir şekilde tutulmaktadır. Sizlerde diyetisyen klinikleriniz için Estebill Otomasyon sistemleri firmasından destek alabilirsiniz.

Estebill firması olarak güzellik ve sağlık alanında otomasyon sistemleri hazırlıyoruz. Web sayfamıza giriş yaparak sistemlerimiz hakkında çok daha detaylı ve önemli bilgiler edinebilirsiniz. İletişim bilgilerimiz üzerinden bizlerle irtibata geçebilirsiniz. Ve otomasyon sistemlerini satın almadan önce denemek isterseniz demo uygulamamızdan faydalanabilirsiniz.

Güzellik Salonu Otomasyon Sistemleri

Sizlerde her türlü güzellik salonu için otomasyon programlarımızı tercih edebilirsiniz.  Güzellik salonu kayıt programı alanında en etkin ve başarılı otomasyon yazılımlarını sizlere sunuyoruz. Firmamızdan satın alacağınız güzellik merkezi otomasyonu sayesinde hem işletme içi giriş çıkışlarınızı, hem de müşteri bilgilerinizi tek bir çatı altında toplayabilirsiniz. Profesyonel olarak çalışan tüm firmalar sizleri bekliyoruz.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir