Haberler Z

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Teknoloji
  4. »
  5. Bu Numara Kimin?

Bu Numara Kimin?

Haberler Z Haberler Z -
0

Sürekli olarak cep telefonlarınızı arayan bir veya birkaç telefon numarası var ve bu numaraların kime ait olduğu konusunda hiçbir fikriniz yok mu? Bu durumda biraz tedbirli ve dikkatli davranmanız da fayda olacaktır. Çünkü son dönmelerde karşımız acıkan birçok dolandırılacak vb. kötü olaylar telefonlar aracılığı ile yapılmaktadır. Sizlerde bu talihsiz olayların bir parçası olmak istemiyorsanız sizi arayan numara kime ait ve sizi neden arıyor, bu konularda bilgi sahibi olmadan bu çağrılara yanıt vermemelisiniz.

Kim Arıyor sitesi olarak sizlere bu süreçte çok faydalı ve önemli bir hizmet veriyoruz. Web sayfamıza giriş yapabilir ve sizleri arayan numaraların kimin numaraları olduğu konusunda fikir sahibi olabilirsiniz.

Web sayfamız kullanımı ve anlaması oldukça kolay olan bir sitedir. Sitemize giriş yaptığınızda ana sayfa üzerinden tüm yabancı numaraları arattırabilirsiniz. Karşınız acıkan bölüme cep telefonu veya sabit hatlı bilinmeyen numaraları yazarak ara tuşuna basabilirsiniz. Böylelikle bu numara hakkında yapılmış olan tüm yorumlar sizler için listelenecektir.

Kim Arıyor

Kim Arıyor sitesi olarak hem sitemize giriş yaparak sizleri arayan yabancı numaralar hakkında yazılmış olan yorumları okuyabilirsiniz. Hem de sizi arayan yabancı numaraların kime ait olduğunu ve neden aradığını biliyorsanız, bunları yorum halinde paylaşarak bu numaralar hakkında bilgi arayan kişilerin faydalanmasını sağlayabilirsiniz. Web sayfamız kullanım açısında çok kolay ve anlaşılabilir bir ara yüze sahiptir.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir