Haberler Z

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Spor
  4. »
  5. TFF ligi ertelemeyince yabancı futbolcular FIFPro’ya şikayet etti

TFF ligi ertelemeyince yabancı futbolcular FIFPro’ya şikayet etti

Haberler Z Haberler Z -
0

Avrupa’da tüm ligler virüs salgını nedeni ile iptal edildi, Türkiye’de ise seyircisiz oynanması konusunda karar almıştı. Bu anlamsız kararı TFF’nin neden üstelediği billinmese de yabancı futbolcular çareyi FIFPro’ya şikayet etmekte buldu.

Profesyonel Futbolcular Birliği, Süper Lig’deki oyuncuların şikayette bulunduğunu ve maçlara devam edilmesi kararının tekrar gözden geçirilmesi gerektiğini açıkladı.

FIFPro, resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada, korona virüs salgınından dolayı Türkiye’de futbol maçlarının ertelenmemesiyle ilgili olarak bildiri yayımladı.

Yapılan açıklamada, FIFPro’nun korona virüs nedeniyle Türkiye Futbol Federasyonu’na liglerin ertelenmesi ve antrenmanların durdurulmasıyla ilgili olarak talepte bulunduğu ifade edildi. Ayrıca Süper Lig’de yer alan yabancı futbolcuların bu durumdan rahatsızlık oldukları için kendileriyle iletişime geçtikleri belirtildi.

Öte yandan Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu; futbol, basketbol ve voleybol federasyon başkanları ile korona virüs konusunda alınabilecek ilave tedbirleri görüşmek üzere toplantı halinde.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir