Haberler Z

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Siyaset
  4. »
  5. Metin Gündoğdu Milletvekili maaşını İHH’ya bağışladı

Metin Gündoğdu Milletvekili maaşını İHH’ya bağışladı

Haberler Z Haberler Z -
0

Koronavirüs salgını tüm ülkelerde etkisini göstermiş durumda ölüm sayıları artmakta hükümetler ekonomi tedbirleri karşısında toplantı üzerine toplantı yapmakta. Türkiye’de ise milletvekilleri, sporcular ve sanatçılar yaptıkları bağışla mağdurların hayata tutunmasını sağlıyor.

AK Parti Ordu Milletvekili Gündoğdu, İHH’nın başlattığı “Şimdi Dayanışma Vakti” kampanyasına maaşını bağışladı.

AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu, tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs nedeniyle İHH tarafından başlatılan “Şimdi Dayanışma Vakti” yardım kampanyasına maaşını bağışladı.

Milletvekili Gündoğdu, Hükümetimiz dünyayı etkisi altına alan salgın hastalığa karşı en güçlü tedbirleri almakta , dünya’da eşine az rastlanır bir mücadele yürüterek , salgından en az zararla çıkmamız için gecesini gündüzüne katmaktadır. Modern tıbbın gerektiği her şey hastalığın bertaraf edilmesi için ve vatandaşlarımızın sağlığı için seferber edilmektedir. Ancak, bunun yanında , yetkililerin uyarılarını dikkate almamız çok ama çok önemli bu salgını evimizde kalarak ve kişisel temizliğimize dikkat ederek birlikte engelleyebiliriz. Zorunlu haller dışında evimizden dışarı çıkmayalım , bu hepimizin iyiliği için yapılan bir düzenleme ve uygulamadır. Allah ülkemizi, milletimizi devletimizi, ve tüm insanlığı semavi ve arzı afetlerden ve salgın hastalıklardan korusun dedi.
Milletvekili Gündoğdu, Bu zor günlerde ülkemizdeki yaşlı, kronik hasta ve ihtiyaç sahiplerine destek olmak için bir çok vakıf ve derneğin yardım çalışmalarına başladığını hatırlatarak , kendisinin de İHH’nın başlattığı “Şimdi Dayanışma Vakti” kampanyasına maaşını bağışlayarak bir nebze olsun katkıda bulunduğunu ifade ederek, imkanı olan vatandaşlarımızın da bu gibi sosyal organizasyonlarına destek vermelerinin önemine vurgu yaptı.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir