Haberler Z

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Src Belgesi Başvurusu

Src Belgesi Başvurusu

Haberler Z Haberler Z -
0

Eğer ülkemizde herhangi bir şirkette ticari araç şoförlüğü yapıyorsanız, ya da kendi aracınızla bağımsız olarak yük veya yolu taşımacılığı yapıyorsanız, her iki durumda da src belgesi edinmek zorundasınız.

Src belgesi başvurusu yaparken öncelikle hangi tür belge alacağınızı netleştirmek durumundasınız. Zira yapmış olduğunuz işin içeriğine göre src belgeleri farklılıklar göstermektedir. Eğer yolcu taşımacılığı yapıyorsanız, yurtiçi ve uluslararası yolcu taşımacılıkları için farklı başvuru yapmanız gerekmektedir. Yük taşımacılığı yapıyorsanız yine yurtiçi ve yurtdışı yük taşımacılıkları için farklı belgelere sahip olmalısınız. Tehlikeli madde taşımacılığı çok daha farklı bir sınıftır ve bu sınıfa ait belgenizin olması gerekmektedir. Tüm bu belgeleri alırken öncelikle başvuru sürecini tamamlamanız önemlidir. Ardından yapılacak olan sınavlarda başarılı olmanız durumunda işinize uygun olan src belgesi sahibi olabilirsiniz.

Src Belgesi Nasıl Alınır?

Src belgesi nedir, src belgesi nasıl alınır ve src belgesi ne işe yarar gibi farklı birçok konuda en doğru ve en kapsamlı bilgilere ulaşabilmek için Aydın Sarı Src Kursu web sayfamıza giriş yapabilirsiniz. Sayfamızda maddeler halinde src ile ilgili tüm bilgilere ulaşabilirsiniz.

Aynı zamanda src sınavında sizleri ne tür soruların beklediği ve bu sınavlarda hangi konulardan mesul olduğunuz konusunda da en güncel bilgilere sayfamızdan ulaşabilirsiniz. Sizler için çok önemli olan bu sınavlarda başarılı olabilmek için hızlı ve etkin bir kurs için sizleri bekliyoruz.

 

 

 

 

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir