Haberler Z

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Siveno’dan farkı doğallığında bir Babalar Günü önerisi: SIVENO Doğal Roll-On Erkekler İçin

Siveno’dan farkı doğallığında bir Babalar Günü önerisi: SIVENO Doğal Roll-On Erkekler İçin

Haberler Z Haberler Z -
0

Hem sağlığına önem veren hem bakımlı erkekleri unutmayan Siveno, erkekler için özel geliştirdiği tamamen doğal roll-on ile ter kokusuna doğal bir çözüm sunuyor. Bakımlı babalar için harika bir hediye önerisi olan Siveno roll-on’lar tamamen doğal içeriklerden oluşuyor.

Tamamen doğal bir mineral tuz olan potasyum alum kullanılarak geliştirilen SIVENO Doğal Roll-On ürünleri zararlı içerikleri olan diğer deodorant ve roll-on’lar gibi gözenekleri tıkamıyor. Bitkisel ve doğal içerikleri sayesinde sadece kötü kokulara neden olan bakterileri etkisiz hale getiriyor. Cilt dokusunda da doğal olarak bulunan bir antioksidan olan, zeytinyağından elde edilen skualen ve doğal yollardan elde edilen ksantan gam gibi doğal içeriklerle geliştirilen SIVENO Doğal Roll-On Erkekler İçin kokusunu da sadece doğal içeriklerden alıyor. Üstelik ciltte yapışkan bir his, kumaşlarda leke bırakmıyor.

Hediyenin en havalısı, en doğalı…

Sevdiklerimizin önce sağlığını düşünüyor ve aldığımız hediyeyi severek kullanmalarını istiyorsak, gerçek anlamda bitkisel ürünler geliştiren Siveno, Babalar Günü’nde eşine veya babasına sağlıklı bir hediye arayışında olanlar için güzel bir alternatif sunuyor.

Siveno ürünleri seçkin marketlerde ve www.siveno.com ‘da tüketicisi ile buluşuyor.

SIVENO Doğal Roll-On Erkekler İçin: 50 ml, 31,90 TL

Kullanım şekli: Kullanmadan önce çalkalayın. Ürünü kuru ve temiz koltuk altına uygulayın. Kıyafetinizi roll on tamamen kuruduktan sonra giyin.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir