Haberler Z

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Saç Ekiminde DHI Yöntemi

Saç Ekiminde DHI Yöntemi

Haberler Z Haberler Z -
0

Saç ekimi konusunda devrim niteliği taşıyan DHI yöntemi, 2016 yılında faaliyete geçirilmiştir. Hastaların saçlarının tamamen kesilmesinin gerek olmadığı bu yöntem aynı zamanda traşsız saç ekimi olarak da tanımlanabilmektedir. Bu yöntemle saç ekimi uygulanırken traşlanması gereken tek nokta, hastaların operasyon yapılacak olan bölgesidir. DHI yönteminde aynı FUE yönteminde olduğu gibi saç kökleri daha yoğun saç oluşumlarının bulunduğu alanlardan toplanmaktadır. Fakat iki uygulama arasındaki tek fark bu metot için özel olarak üretilen bir apart ile tedavilerin gerçekleştirilmesidir. Bu özelliği nedeniyle genellikle kadınlarda saç ekimi sırasında tercih edilen DHI yöntemini, Hermest saç kliniği uzmanlarından gönül rahatlığıyla talep edebilirsiniz.

Hermest Saç Ekim merkezi olarak sizlere en etkin yöntemlerle en profesyonel uygulamaları yapıyoruz. Sizlerde kendinizi güvende hissedeceğiniz, en düşük risklere sahip, kısa sürelerde iyileşen ve ömür boyu garanti sunan bir saç ekim işlemi yaptırmak istiyorsanız web sayfamıza giriş yapabilirsiniz. Burada yer alan iletişim bilgileri üzerinden bizlere ulaşabilirsiniz. Fiyat ve uygulama hakkında daha detaylı ve doğru bilgi edinebilirsiniz.

 

Saç Ekiminde FUE Yöntemi

Dünya çapında ve ülkemizde olmak üzere en sık tercih edilen ve artık saç ekim operasyonlarında klasikleşmiş olan yönteme FUE tekniği adı verilmektedir. Tam adı literatürde Foliküler Ünite Ekstraksiyonu olarak geçmektedir. FUE tekniğini uygulayacak olan doktorun gerçekleştirmesi gereken ilk adım, saçların tamamının traş edilmesidir. Bu yüzden uzun saç ekimi talep eden hastalara daha çok uygulanmaktadır. Daha sonra sorunlu bölgeye lokal anestezi uygulanır ve hastanın saç dökülmesi yaşadığı bölgelere ekim işlemi iğne yardımı ile gerçekleştirilir. Ülkemiz çapında FUE yöntemini en kaliteli kullanan klinik olan Hermest kliniğini, saç ekim işlemleriniz için güvenle tercih edebilirsiniz.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir