Haberler Z

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Ocak Cubicle İle Uygun Fiyatlı Cubicle Sistemleri

Ocak Cubicle İle Uygun Fiyatlı Cubicle Sistemleri

Haberler Z Haberler Z -
0

Cubicle sistemleri yapı ve inşaat alanında sıklıkla karşımıza çıkan önemli bir uygulamadır. Ülkemizde bu uygulamalar için Ocak Cubicle firması 2008 yılından bu yana hizmet vermektedir.

Firma olarak en kaliteli ve uzun ömürlü cubicle sistemlerini en uygun fiyatlarla sizlere sunuyoruz. Web sayfamıza giriş yapabilir ve bu alanda yapılmış olan tüm çalışmalarımızı inceleyebilirsiniz. Görselleri ile birlikte sizlere sunulan farklı cubicle çalışmalarını ve bu çalışmaların detaylarına göz atabilirsiniz. Sizlerde ne tür ihtiyaçlarınız olduğunu iletişim bilgilerimiz aracılığı ile bizlere iletebilirsiniz. Sizler için en uygun fiyat teklifleri hazırlanacaktır.

Cubicle Sistemler Nerelerde Kullanılır

Cubicle yani diğer ismi ile Kompakt laminat özel biz malzemedir. Bu malzeme üretilirken çok yüksek ısı ve basınç kullanılmaktadır. Bu nedenle bu tür malzemelerde bakteri üretmesi ve barınması söz konusu değildir. Aynı zamanda sahip olduğu verimli yüzeysel alan çok hızlı ve kolay bir şekilde temizlenebilmektedir. Bu detaylar göz önüne alındığında temizlik ve hijyenin önemli olduğu tüm alanlarda cubicle sistemler kullanılabilmektedir.

Bu özelliklerin yanı sıra kompakt laminat malzemeler ısıya, suya ve rutubete karşı dayanıklı ürünlerdir. Bu tür dış etkenlere maruz kaldığında şişme ve çürüme yapmamaktadır. Bu özelliklerinden dolayı da wc kabin, duş alanları ve soyunma odası gibi alanlarda bölümlendirme işlemleri için kullanılmaktadır.

Aynı zamanda cephe kaplama yapılabilmektedir. Özellikle ameliyathane vb. alanlarda kaplamalar cubicle sistemler ile yapılmaktadır.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir