Haberler Z

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Hafif Çelik Yapılar

Hafif Çelik Yapılar

Haberler Z Haberler Z -
0

Hafif çelik önce dünyada ardından da son yıllarda ülkemizde en çok tercih edilen inşaat malzemeleri olarak karşımıza çıkmaktadır. Sahip olduğu yapısal işlevleri neticesinde özellikle az katlı yapılar için çok ideal bir kullanıma sahiptir.

Kentsel dönüşümün başlaması ve deprem riskinin artması neticesinde zaten tüm dünyada yaygın olarak kullanılan hafif çelik yapılar ülkemizde de sıklıkla kullanılmaktadır. Kentsel dönüşüm kanunları ile karşımıza çıkan fiziksel durum ve çevre görüntüsünün güzelleştirilmesi ve sağlıklı yerleşim düzenlerinin kurulmasını destekleyen hafif çelik malzemeler aynı zamanda doğa dostu ürünlerdir.

Ülkemizde çelik ev üreticisi olarak hizmet veren Türkoğlu Hafif Çelik firması olarak sizlere en sağlıklı, en kaliteli ve en dayanıklı çelik yapıları üretiyoruz. Web sayfamıza giriş yaparak hafif çelik ev ve yapılar hakkında çok daha detaylı bilgi edinebilirsiniz. Hafif çelik konusunda sizler için hazırlanmış olan içerikleri okuyabilir ve bugüne kadar yapılmış olan çelik ev örneklerimizi görebilirsiniz. İsterseniz ev olarak, isterseniz de kafeterya veya büfe türü bir işletme olarak çelik yapı talep edebilirsiniz.

Hafif Çelik Yapı Avantajları

Hafif çelik ev ve tüm yapılar depreme dayanıklılığı ile bilinmektedir. Özellikle az katlı olarak inşa edilen bu yapılar aynı zamanda sağlamlığı ile depreme en dayanıklı yaşam alanlarını oluşturmaktadırlar.

Bu yapılar aynı zamanda çevre dostu yapılardır. Az katlı, estetik ve konforlu bir görünüme sahip olmaktadırlar.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir