Haberler Z

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. DİVAN PASTANELERİ İLE FERAH BİR YAZ SİZİ BEKLİYOR

DİVAN PASTANELERİ İLE FERAH BİR YAZ SİZİ BEKLİYOR

Haberler Z Haberler Z -
0

Divan Pastaneleri’nin efsane dondurma çeşitleri ve Rokoko pastası, sıcak yaz günlerinde tatlı bir serinlik arayanların vazgeçilmezleri arasında yer alıyor. Gel-al uygulamasının yanı sıra www.divanpastaneleri.com.tr üzerinden tek tıkla sipariş verilebilen tatlar, sıcak havalarda enfes bir serinlik vadediyor.

Efsane tatlılarıyla lezzet şöleni yaşatan Divan Pastaneleri, bu yaz da leziz dondurma çeşitlerini ve meşhur Rokoko pastasını sevenleriyle buluşturuyor. Divan, sıcak günlerde ferahlatıcı tatlılar tercih edenlere çilekli, fıstıklı, çikolatalı, vanilyalı dondurma çeşitlerinin yanı sıra Rokoko efsanesini de sunuyor.

Divan Pastaneleri yaz aylarının olmazsa olmazı dondurma diyenleri keyfi kaşıklamaya davet ediyor. Yeni kutularıyla sevenlerinin karşısına çıkan Divan dondurmaları, serinletici bir lezzet şöleni sunuyor. Bitter çikolata, beze ve kremanın şahane uyumuyla hazırlanan bir yaz efsanesi Rokoko, incecik fındık parçacıkları ve ılık çikolata sosu eşliğindeki sunumuyla damaklarda unutulmaz bir tat bırakıyor.

Yaz aylarında lezzetli bir serinliğe www.divanpastaneleri.com.tr üzerinden tek tıkla ulaşmak mümkün. Divan Pastaneleri’nin efsane yaz tatları olan Rokoko ve dondurma yaz aylarınızı serinletmeye geliyor!

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir