Haberler Z

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Bakırköy Divan Psikoloji

Bakırköy Divan Psikoloji

Haberler Z Haberler Z -
0

Divan Psikoloji olarak bizler Bakırköy’de hizmet veriyoruz. Bünyemizde her biri alanında uzman olan birçok psikolog ile çalışıyoruz. Bakırköy psikolog ihtiyaçlarınızda bizlere ulaşabilirsiniz. İsterseniz bireysel olarak, isterseniz de aile olarak yaşamış olduğunuz sorunlarınızın en etkin ve bilimsel çözümleri için sizlere hizmet veriyoruz. Web sayfamıza yer alan iletişim bilgileri üzerinden bizlere ulaşabilirsiniz. İstediğiniz gün ve saatlere randevu oluşturabilirsiniz. Hangi alanda psikolojik olarak sorunlar yaşadığınızı düşünüyorsanız ve psikolojik danışmanlık almak istiyorsanız, bu alanda ekstra olarak eğitimler ile uzmanlaşmış olan psikologlarımızla görüşebilirsiniz. Düzenli olarak yapılacak olan terapi seansları sayesinde ruh sağlığınıza kavuşabilirsiniz.

Dilerseniz bireysel terapi seanslarına katılabilirsiniz. Bu seanslar sayesinde bireysel olarak kendinizi rahatsız ve eksik hissettiğiniz tüm problemleriniz masaya yatırılmakta ve en etkin şekilde çözüme kavuşturulmaktadır.

Online Terapi

Divan Psikoloji olarak bizler sizlere en kolay hizmet verebilmek adına birçok yenilik içerisindeyiz. Sizleri yormadan ve zorlamadan seanslarımızı tamamlayabilmek için online terapi düzenliyoruz.

Online terapi seanslarımızda randevu saatinizde psikoloğunuzla online canlı görüşmeler yapıyorsunuz. Görüntülü olarak yaptığınız bu görüşmelerde sanki birebir seanstaymışsınız gibi sakin, huzurlu ve akıcı görüşmeler sağlanıyor. Aynı zamanda en az yüz yüze yapılan seanslar kadar verimli ve başarılı sonuçların alındığı online terapi ile sizlerin zamanından çalmadan çok daha kolay görüşmeler düzenleniyor.

Sizlerde online terapi için randevu almak istiyorsanız web sayfamıza giriş yapabilirsiniz.

 

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir