Haberler Z

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Asiltane Zeytinyağları, Yeni Aromaterapi Yağ Serisi ile Doğanın Gücünü Evlere Getiriyor

Asiltane Zeytinyağları, Yeni Aromaterapi Yağ Serisi ile Doğanın Gücünü Evlere Getiriyor

Haberler Z Haberler Z -
0

Hayatın lezzeti, sağlık ve huzurdan; bu lezzetin ana kaynağı ise doğadan geliyor. Asiltane de bu düşünceyle yepyeni serisi Aromaterapi Yağları’nı sağlık için tüketicilerine sunuyor. Bu özel seri, cildinizi beslerken, aynı zamanda sofralarınıza da apayrı bir lezzet katacak.

Hijyen ve teknolojinin tüm imkânlarıyla üretim yapan Asiltane Zeytinyağları, insan sağlığına verdiği değer kapsamında şimdi de, Asiltane Aromaterapi Yağları Serisi ile doğanın gücünü tüketicileriyle buluşturuyor. Asiltane, başta zeytinyağı olmak üzere, doğanın insana sunduğu mucizevi değerleri en saf haliyle sunarken, Aromaterapi Yağları ile de sağlıklı yaşamlarda farklı bir dokunuşla fayda sağlıyor.

10 Farklı Çeşidiyle Soğuk Sıkım Aromaterapi Yağları…

10 farklı çeşidi bulunan Asiltane Aromaterapi Yağları, hiçbir katkı maddesi kullanılmadan ve 1. kalite hammadde ile elde ediliyor. Soğuk sıkım tekniği ile üretilen bu yağlar; yemeklerde ve harici olarak rahatlıkla kullanılabiliyor.

Asiltane Aromaterapi Serisi’nde; Hindistan Cevizi Yağı, Çörek Otu Yağı, Keten Tohumu Yağı, İncir Çekirdeği Yağı, Kabak Çekirdeği Yağı, Ceviz Yağı, Üzüm Çekirdeği Yağı, Kayısı Çekirdeği Yağı ile 8 farklı Soğuk Sıkım Aromaterapi Yağı bulunuyor. Yanı sıra, Asiltane Erken Hasat Soğuk Sıkım Zeytinyağı ile hazırlanmış Kudret Narı ve Sarı Kantaron Yağı olmak üzere toplam 10 farklı çeşidiyle sağlığa fayda, sofralara lezzet ve tat katıyor.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir