Haberler Z

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Ekonomi
  4. »
  5. ATM Aracılığı ile Dolar Yatırma ve Çekme İşlemleri

ATM Aracılığı ile Dolar Yatırma ve Çekme İşlemleri

Haberler Z Haberler Z -
0

Her paranın kendine ait bir değeri bulunur. Ülke ekonomisinde önemli bir rolü olmayan ülkenin döviz kuru ekonomik faaliyetleri de olumlu veya olumsuz olarak etkilemektedir. Bankada sıra beklemeden ve herhangi bir saat dilimi gözetmeksizin ATM’leri kullanarak ATM’den Dolar Yatırma Çekme işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Bunun için bir bankada hesabınız bulunmalıdır. Dolar hesabı açtıktan sonraki süreçte isterseniz bankamatikleri kullanarak ve isterseniz telefon bankacılığı aracılığı ile hızlı bir şekilde elinizde bulunan doları ATM’ye yatırabilir veya hesabınızdaki doları istediğiniz zaman diliminde yine bankamatikler aracılığıyla çekebilirsiniz

Euro ve Dolar Yatırma İşlemlerinde Mobilden İnternet Bankacılığı Hizmetleri

Mobil bankacılık faaliyetlerini euro veya dolar gibi döviz bozdurma işlemlerinde kullanabilmek için mobil bankacılığınızın aktif edilmiş olması gerekir. Bunun için ATM’den Euro Yatırma Çekme işlemlerini çalıştığınız bankanın müşteri hizmetlerini arayabilir veya internet üzerinden bilgi formunu doldurabilirsiniz. En kısa yolu yine müşteri hizmetleri ile iletişime geçebilmektir. Birkaç saniye içerisinde aktif edilen mobil bankacılığınız için bu sefer şifre almanız gerekecektir.

Şifre işlemleri için bazı bankalar telefonun mesaj yolu ile kısa mesaj göndererek oluşturulmasını sağlarken, bazıları ise yine müşteri hizmetlerini arayarak yeni bir şifre oluşturulmasını sağlayabilmektedir.

Oluşturulan şifre ile beraber mobil bankacılık uygulamasına giriş yaptığınızda karşınızda ikinci bir aşamada güvenlik sebebiyle telefon numaranıza gelecek olan bir e-posta mesaj onayı istenecektir. Gelen mesajı telefonunuza girdikten sonra artık mobil bankacılık şubenize girebilirsiniz. Tam da bu kısma geçildiğinde her bir bankanın kendi arayüzüyle oluşturmuş olduğu seçenekleri sizin keşfederek bulmanız gerekecektir. Çok zor olmayan kategorize edilmiş olan alanlardan döviz yatırma, ATM’den Döviz Yatırma Çekme bozdurma işlemlerinizi saniyeler içerisinde gerçekleştirebiliyorsunuz.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir